Skip to content

About Us

Over Best Reviews Nederland

Wie zit er achter Best Reviews NL?

En van wie komen al die reviews vandaan?

 

We zullen je wat verklappen over ons.

Oorspronkelijk begon dit als een kleine hobby van mij. Ik vond het leuk om mijn eigen producten te herzien en te testen. Ik had veel hobby’s en ik kocht dus ook veel producten. Het testen komt voort uit mijn verleden als kwaliteitstester een baan uit het begin van mijn carrière Ik ben dus gewend aan dit proces van uittesten van producten, vooral voordat ik tot aankoop overga.

Maar wat heel snel duidelijk werd, was dat er geen echte service of hulp was voor de gemiddelde klant. Als je  uit 148 verschillende modellen stofzuigers moet kiezen, hoe weet je dan welke de beste is? (Tenzij je vals beïnvloed bent door een of andere opzichtige commercial, je kent ze wel)

 

Even wat statistieken

Een nog belangrijkere reden en grotere passie voor ons om deze site te maken, is dat we volgens een internationale telling ongeveer 10 uur per maand winkelen. Dat is meer dan in 2003, waar het nog 8 uur was.

Het is geen toeval dat de enorme groei in online winkelen een enorme hoeveelheid nieuwe merken en keuzes uit producten heeft voortgebracht, waardoor de online  winkeltijd is toegenomen.

Als je dit uitrekent over bijvoorbeeld een periode van 10 jaar ben je 50 dagen aan het winkelen. 50 dagen! Laat dat maar even doordringen. En dit is slechts een gemiddelde.

Niemand wil 2 maanden per decennium besteden aan gewoon winkelen, als het niet nodig is. Wat als je iemand had die je kon vertrouwen om je in de goede richting te wijzen? Dat gaat je weken van die 50 dagen schelen.

Nou, dit is eigenlijk ons ​​doel en het doel van onze site, om diepgaande en grondige productrecensies te bieden voor online shoppers, waardoor hun schermtijd enorm wordt verkort.

 

Hoe doen we dit?

Zoals ik al eerder zei heb ik veel ervaring als kwaliteitstester, waardoor ik uiteindelijk deel uitmaakte van het team van trainen van nieuwe rekruten in het analyseren en bekritiseren van details, probleemoplossing, productvergelijking enz.

We vormden een team van bekwame en gelijkgestemde zielen (en een paar vertrouwde vrienden), voor degenen die hetzelfde doel met de site deelden en we gingen aan de slag. We vinden het leuk om de commerciële advertenties te testen en te kijken of het echt zo is. Zo leveren we informatieve en bruikbare inhoud voor onze lezers.

Er worden veel kruisverwijzingen gemaakt tussen details van vergelijkbare producten, merken en entiteiten. We testen, kijken naar de kwaliteit van het materiaal en het product en we maken prijsvergelijkingen om de waarde over te brengen. We doen de voorlopige controles om een ​​goede beoordeling voor onze lezers te garanderen.

 

Toekomstige doelen

We zijn van plan om zoveel mogelijk te blijven beoordelen. Veel leden van het team hebben gezinnen en banen, maar samen zullen we dit tot een succes maken en ernaar streven informatieve stukken te schrijven die de tand des tijds kunnen doorstaan. Nieuwe producten en technologie worden meer dan ooit uitgebracht. Je hebt wat ondersteuning nodig om te voorkomen dat je een miskoop doet. Ons doel is die ondersteuning te zijn.

 

Doe mee.

We beschouwen onszelf meer dan wat dan ook als een gemeenschap, dus doe alsjeblieft mee en plaats je opmerkingen, meningen en ervaringen onder elke post of productpagina. We horen graag van jou, de lezer. Omdat we dit voor jou doen.

 

Werk voor ons.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Vooral naar ontluikende experts en professionals in productbeoordelingen in verschillende categorieën of diegenen die willen leren hoe ze een product moeten analyseren en een goede kwaliteitscontrole kunnen uitvoeren. Neem gerust contact met ons op.