Skip to content

Affiliate Openbaarmaking

In 2015 heeft de FTC (Federal Trade Commission) nieuwe regels voor blogeigenaren opgesteld en voor makers van inhoud die gelieerde links in hun inhoud gebruiken. Op dezelfde manier heeft de ACM (Autoriteit Consument & Markt) in Nederland vergelijkbare regels en voorschriften. Dit is bedoeld om de transparantie te verbeteren en de lezer volledige kennis te geven van hoe de blog werkt en met wie ze een partnerschap hebben of met wie ze momenteel samenwerken.
Vaker wel dan niet bevatten onze berichten en artikelen affiliate links, dit is op zijn beurt de kans dat we een vergoeding krijgen of een kleine commissie verdienen zonder dat het jou iets extra kost als je besluit om een aankoop te doen.

Bij BestReviews zijn we er trots op om de beste productrecensies te creëren die in de eerste plaats aan de behoeften en wensen van onze lezers voldoen en betrouwbare en hoogwaardige inhoud zal altijd onze topprioriteit zijn. Elk product dat in onze recensies of enige andere redactionele inhoud wordt genoemd, is door onze redacteuren of door ons team van producttesters en recensenten gekozen. We worden voor de producten waarover we schrijven niet betaald.

De items die we beoordelen en testen zijn volledig op een onpartijdige manier gekozen en aanbiedingen van gesponsorde inhoud, betaalde beoordelingen of gratis geschenken voor beoordelingen worden onmiddellijk afgewezen, omdat dit niet is hoe we werken of hoe we zaken willen doen. Dit hebben we in de afgelopen jaren niet gedaan en we zijn niet van plan om dit in de toekomst te veranderen.
Dus als je via een link op onze website een product zou kopen, dan kunnen we mogelijk een zogenaamde ‘affiliate commissie’ verdienen. Dit is een zeer gangbare mediapraktijk geworden die door veel bekende sites, zoals de Consumentenbond, Lifewire, Consumergoods en Wirecutter wordt gebruikt.

Affiliate Links: Dus hoe werkt het?

Zo werkt het: als je besluit om in een van onze berichten op een link te klikken, die je vervolgens naar een aangesloten winkel stuurt, dan wordt er vastgelegd dat je door Best Reviews bent doorgestuurd. Als je dat product koopt, dan zouden we een kleine commissie kunnen verdienen die we gebruiken om onze blog te onderhouden en om ervoor te zorgen dat toekomstige inhoud en recensies worden blijven gemaakt. Dit systeem heeft op geen enkele manier invloed op de prijs die je betaalt, het is precies hetzelfde als dat je rechtstreeks naar de genoemde winkel gaat, we helpen je gewoon een handje en begeleiden je door het proces en worden in het proces nederig beloond.

Wij werken alleen met de meest vertrouwde bedrijven ter wereld, vandaar onze samenwerking met bedrijven als Bol, Coolblue en Amazon.
bestreviews.nl is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en naar Amazon-eigendommen te linken, waaronder, maar niet beperkt tot, amazon.com. Amazon biedt een kleine commissie voor producten die via hun aangesloten links worden verkocht. Elk van je aankopen via onze Amazon-partnerlinks ondersteunt onze zaak zonder dat het jou iets extra’s kost.

Er is geen reden, doel of beloningssysteem voor ons om inferieure of bevooroordeelde producten te kiezen of om (onvermoeibaar) op aanbiedingen van de fabrikanten te reageren, daarom gebeurt dit nooit. Als je om welke reden dan ook besluit om je aankoop te retourneren en je geld terug te krijgen, dan krijgen wij geen commissie. Wij zijn van mening dat dit een respectabel systeem is dat voor beide kanten eerlijk is, waardoor jouw ervaring te allen tijde voorop blijft staan.

Gesponsorde inhoud: doe je het?

Nee. Dat hebben we in het verleden nog nooit gedaan en we zijn ook niet van plan om dit in de toekomst te doen. We plaatsen geen inhoud, video, banner of afbeeldingen die door een externe bron zijn betaald om erop te zetten. Al onze inhoud wordt intern gedaan en alleen door het BestReviews-team. Door het puur voor de lezer te houden en ons een eerlijke blog te geven waar we trots op kunnen zijn.

Gastposting: doe je het?

Nee. We staan gasten / buitenstaanders nooit toe om hun inhoud op onze site te plaatsen. Niet dat we denken dat ze niet goed genoeg zijn, maar dit is ons team, onze waarden en we respecteren en vertrouwen erop dat ons team de beste inhoud zal leveren, met krachtige tests en onbevooroordeelde resultaten. We kunnen er niet op vertrouwen dat inhoud van buitenaf ergens langs de lijn enige financiële invloed zal hebben, dus om deze reden zullen we het nooit accepteren.

Waarom staat BestReviews niet vol met advertenties en banners?

We hebben besloten om geen enkele vorm van display-advertenties op onze website te plaatsen. Gewoon voor jou. Dit is een manier waarop we dachten dat we konden bewijzen dat onze website in de eerste plaats voor onze lezers is en niet voor financieel gewin, door geld op tafel te laten liggen, maar door de ervaring van de lezers te verbeteren. We hebben het gevoel dat advertenties soms de leeservaring verstoren en mensen wegjagen, dat wilden we niet.

Accepteer je in ruil voor een recensie gratis producten van bedrijven?

Nee. We hebben dit nog nooit gedaan en weigeren alle e-mails en berichten die van deze aard zijn. We hebben onze lijsten met beste producten altijd onbevooroordeeld gehouden en zullen dat blijven doen. We zullen geen stukje inhoud opofferen dat weken in beslag neemt om te maken, voor een gratis product van € 100, het is immoreel, ongeacht de prijs en het is niet hoe we werken.

Conclusie

Onze reputatie bij jullie, de lezers, is voor ons van het allergrootste belang en we proberen dit transparant te maken en je de best mogelijke ervaring te bieden wanneer je ons hier bezoekt. We zullen producten uitvoerig blijven testen en ze eerlijk en met een sterk moreel kompas beoordelen, met maar één doel voor ogen: jou helpen om de best mogelijke keuze te vinden.
Heb je nog vragen, neem dan alsjeblieft hier contact met ons op.